Skip to main content

Ons Team

Mijn naam is Wim ten Brinke, mede-eigenaar - oprichter van FysioTwente en afgestudeerd in 1978.

Getrouwd met Marja, drie kinderen en vier kleinkinderen
Hobby’s: tennis, muziek (luisteren én maken), reizen & cultuur

Mijn eerste ervaring als fysiotherapeut deed ik op in het Militair Ziekenhuis te Utrecht op de afdelingen traumatologie en orthopedie. Naast traumatologie en orthopedie, heb ik sinds de start van mijn lange carrière ook een grote affiniteit met Geriatrie. Niet voor niets werkt de praktijk al vele jaren samen met Zorggroep Manna zowel in het verzorgingshuis als in hun verpleegtehuis.

Toen er binnen fysiotherapie een kwaliteitsslag gemaakt moest worden bij de (landelijke) fysiotherapiepraktijken, werd mijn hulp ingeroepen. Jarenlang heb ik collega’s geholpen met de accreditatie door middel van bijscholing en hen geholpen met hun bedrijfsvoering.  \ 

Inmiddels ben ik naast fysiotherapeut ook gespecialiseerd in echografie. Echografie is daarmee een belangrijk onderzoeksmiddel in de praktijk. Tevens ben ik Schouderspecialist en doe ik expertises.  Het samenwerken met medisch specialisten, collega’s en zorgverleners geeft mij ontzettend veel energie om ook als ‘senior’ nog een bijdrage te mogen leveren aan goede zorg.